Top Ad 728x90

1111111111111111111111111111

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Wednesday 18 January 2017

Agile x tablet pc

agile x tablet pc


A hátlap közepén egy fektetett márkajelzés látható, valamint a hátoldal alján és tetején is antennakivezetéseket helyeztek el a mérnökök annak érdekében, hogy a fém készülékház ne árnyékolja le a készülékben található adó-vevő antennákat. Emlékeztet valamire? Az Ulefone Future alját megvizsgálva egy USB Type-C csatlakozó látható, amelyet látszólag két hangszóró fog közre. Nos csak látszólag, ugyanis valódi hangszóró csak a jobb oldali furatok mögött található.





A hangszóró hangereje egyébként megfelelő, viszont a mély hangokkal nagyon nem vagyunk elégedettek.


agile x tablet pc
Jumper EZpad 5S Tablet PC - Licensed Windows 10, Intel Cherry Trail CPU, 4GB RAM, Detachable Keyboard, Wi-Fi, 11.6 Inch Screen - $234.97

Retail Price: $274.91
You Save: $39.94

Last update agile x tablet pc




A bal oldali furatok mögött a telefonbeszélgetések lebonyolításához szükséges mikrofont találhatjuk. Mint már említettem, a telefon bal oldalán csak a microSIM és nanoSIM microSD kártyák befogadására alkalmas tálca kapott helyet. A felső oldalon egy 3,5 milliméteres Jack csatlakozó található, ebbe rakták bele a SIM tűt is. A készülék jobb oldalára a hangerőszabályzó gombok, a bekapcsoló gomb és külön alatta az ujjlenyomatszenzor került.


agile x tablet pc
Jumper EZpad Mini3 8.0 inch Windows 10 2GB32GB Tablet - Black



A hangerőszabályzó gombok szerintem kicsit túlságosan is magasra kerültek, így azok egykezes használata ugyan megoldható, de már találkoztunk kényelmesebb megoldással is. A Power gombbal már nincs ilyen probléma, az akármelyik kézben használva kényelmesen elérhető. Valamint az ujjlenyomat olvasó is kényelmes helyen található, főleg ha jobb kézben tartjuk a telefont, mert akkor a hüvelykujk pont illeszkedik a leolvasó felületre. Bal kézben használva inkább a mutató vagy a középső ujkkal érjük el a szenzort.


agile x tablet pc
10 Inch Tablet PC - 4G, Dual SIM, Android 6.0, Quad Core CPU, 2GB RAM, OTG, SD Card Slot, FHD IPS Screen, 4500mAh Battery - $113.80

Retail Price: $142.25
You Save: $28.45


Az ujjlenyomat olvasó egyébként ha érzékeli az ujkat (kb. 10 6) azonnal fel is ismeri azt, valamint ha a képernyőzár az ujjlenyomattal való feloldásra van beállítva, akkor nincs szükség a képernyő bekapcsolásához a feloldáshoz, ugyanis ha a szenzor észleli az érintést, máris felold a készülék. Alapjáraton egy igen méretes készülékről van szó 5. 5 inches képátlóval, stabil fém házzal bír, hajlítgatásra nem recseg, ropog, teljesen rendben van, mindössze a hangerőszabályzók helyzete kicsit kényelmetlen, illetve a kártyák tálcájának fedele lötyög. Az Ulefone Future Android 6. 0 Marshmallow rendszert futtat.


agile x tablet pc
Onda V80 SE Android Tablet PC - Quad-Core CPU, 8-Inch IPS Display, Wi-Fi, 4200mAh, 256GB External Memory, 3D Game Support - $77.91

Retail Price: $97.38
You Save: $19.47
from: Chinavasion Wholesale Electronics & Gadgets

Original software agile x tablet pc




Érdekes dolog, hogy ilyen erős hardver mellé egy szinte gyári androidot kapunk, mert az alap rendszernek nincs nagy igénye hardver szempontjából. Persze ez korán sem baj, hiszen így nagyobb alkalmazások futtatására több erőforrásunk marad.



Tapasztalatok: én nem észleltem semmi döccenést, laggolást, stb. a tesztidőszak alatt, egyedül annyi problémám van, hogy a 3D-s megjelenítésben lenne mit fejlődni, bár hozzátenném, hogy ha ár alapján vizsgáljuk, akkor ezért az összegért nem igazán kaphatunk ennél jobb tudású telefont. Az előlapon egy 5. 5 hüvelykes Full HD felbontású (401 ppi) LCD kijelző terül el. A megjelenítő betekintési szögeit megvizsgálva nem panaszkodhatunk. Említésre sem méltó minimális szín torzulás észlehető, körülbelül 170 fok magasságában, de úgyis mindenki szemből nézi a készülékét, ott pedig nincs gond. A motorháztető alá egy MediaTek Helio P10 típusú SoC került, amely a Mali-T860 MP2 típusú grafikus chip mellett egy 28 nm-es csíkszélességgel gyártott 8 magos processzort is tartalmaz.


agile x tablet pc
Chuwi Hi12 Tablet PC - 12 Inch IPS Screen, Windows 10 + Android 5.1, Intel Cherry Trail, 4GB RAM, BT 4.0, 3D Support (Gray) - $245.75

Retail Price: $287.53
You Save: $41.78

Features agile x tablet pc




A 64 bites processzor Cortex-A53 architektúrára épülő magjai maximum 2 GHz-en képesek duruzsolni. RAM-ból 4 GB jutott a készülékbe, a belső tárhely pedig 32 GB, amiből kb. 25 GB szabadon felhasználható, de bővíthető is microSD-vel 128 GB-ig. A telefon önmagában nagyon jó és árban ilyen tudás mellett egyedülállónak mondható.



De persze nem lehet minden jó benne, néha ebből-abból rosszabbat kell belerakni, hogy az árcédulát tekintve versenyképes maradhasson a készülék. Jelen esetben ez a kamerán látszik meg a leginkább, hiszen elmondva, hogy egy 16 MP-es hátlapi és 5 MP-es előlapi kamera kapott helyet benne, teljesen jó és korrekt. Sőt nagyon jónak mondható, bár mikor az első képet lőttem vele, észrevettem, hogy az optimalizáláson van mit javítani.


agile x tablet pc
MDI M69 2 in 1 DLP Tablet Projector - White

from: GeekBuying


Elég gyakran előfordul, hogy a kép beég. Emellett érdekes, hogy sötétben nem mindig akkor villan a LED villanó, amikor annak lenne az ideje. Ez alatt azt értem, hogy készítek egy csoportképet és mindenkinek kiégetem a szemét egy jó pillanat megörökítése miatt.


Public release agile x tablet pc




De a kép sötét és szinte semmi nem látszik rajta.



Ennek oka, hogy hamarabb elveszi a fényt, minthogy megcsinálná a képet.



Ettől persze készítgethetünk szép képeket a telefonnal. Ebből a szempontból nincs lemaradva a telefon, hiszen képes kihasználni a 4G által nyújtotta lehetőségeket, Cat6-os LTE-re képes, amivel 300 50 Mbps hálózati sebesség érhető el. Adataink megosztására használhatjuk a Bluetooth 4. 0-át, Wi-Fi-ből a már sok telefonban előforduló 802. 11 a b g n kapott helyet, méghozzá egy olyan verzió, amely támogatja a modern routerek által nyújtott dual band-et. Ez azt jelenti, hogy 1 hálózatra 2 Wi-Fi antenna csatlakozik, így 2-szer gyorsabban tudunk otthon internetezni, mint más ezt a funkciót nem támogató eszközök. Emellett természetesen a készülék házában vagy egy GPS antenna a navigáláshoz.



Egyedüli hiányosság a vezetéknélküliség terén csupán az NFC hiánya, de ez szerintem megbocsátható. Akkumulátor szempontjából átlagos időt futott az eszköz, nem mondhatok rá rosszat, hiszen mindig kibírta a napot. Az energiaellátásról egyébként egy 3000 mAh kapacitású telep gondoskodik, melyre tényleg nem lehet semmi panasz, hiszen hozta a 3. 5-4. 5 órás kijelző időt. Úgy érzem ez is egy jó pont a telefonnak, hiszen nem kellett egész nap konnektorokat keresnem és a töltőt cipelnem magammal.



Ha azt nézzük, hogy unibody házas, GG3 üveggel védett, 4 GB RAM-mal, 3000 mAh akkuval és USB Type-C csatlakozóval rendelkező mobilról van szó, egyáltalán nem mondható drágának, viszont mivel külföldi webáruházból rendeled, a garanciális ügyek intézése nem túl kényelmes.



I live across the bay, and i recognize many of the places the pair visit and work. Waiting for a smartphone agile x tablet pc standard features, packed agile x tablet pc a basic applications (apps) and costs less agile x tablet pc rs 2, 000? You may have to wait a bit longer agile x tablet pc you probably had expected, because manufacturing standard smartphones priced below rs 2, 000 is not yet feasible in india. If you initiay have this on your mobile device, you can sync your favourite games and achievements to your powerful desktop just like this game. MonkeyPaw - Friday, January 06, 2017 - link Cagile x tablet pc to elaborate? ZP2 used an Intel Atom chip, and I wasnt really that impressed agile x tablet pc it on Android (I tried a ZenPad 8). These use QC SOCs, so maybe that will make for a better experience.



Reply.

Powered by Blogger.

Popular Posts

000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Search This Blog

Blog Archive

Top Ad 728x90